Servicii

Lista serviciilor oferite de AutoParamik

šŸš— Vanzare autovehicule second-hand: AutoParamikĀ vinde masini second hand, direct dinĀ import din Uniunea Europeana, chiar si la comanda. Toate autoturismele vandute de catre AutoParamik sunt in stare impecabila, garantat cu kilometraj real, verificabil la reprezentanta. Oferim si posibilitatea de a pune vehiculele pe tester!

šŸš— Servicii de tractari / transport auto pe platforma din/in Uniunea Europeana; dus-intors.

šŸš— Servicii de inmatriculari auto: programari R.A.R., radieri din circulatie, numere de inmatriculare provizorii, numere de inmatriculare preferentiale, definitive, asigurari auto, traducerea actelor necesare inmatricularii auto (contracte de vanzare-cumparare, fise de inmatriculare, facturi de cumparare, brief-uri, carti de identitate, adeverinte TVA, certificate de inmatriculare, etc.)

šŸš— Rent-a-Car (Inchirieri Auto): inchiriem autoturisme de 5, 7 si 9 persoane pentru vacante, chiar si in afara teritoriului Romaniei. Toate autovehiculele detin polita de asigurare, rovinieta si Carte Verde valabila pentru toate tariile din Europa + Turcia. Lista autoturismelor inchiriabile se poate accesa AICI!

šŸš— Transport aeroport: oferam servicii de transfer de la / spre toate aeroporturile din Romania, garantat la cele mai mici preturi. Flota noastra dispune de autoturisme de 5, 7 si 9 persoane, dotate cu aer conditionat, ca Dvs. sa calatoriti cat mai comfortabil posibil. Lista aeroporturilor din Romania:
āˆ™ Aeroportul Internațional Arad
āˆ™ Aeroportul Internațional „George Enescuā€ Bacău
āˆ™ Aeroportul Internațional Baia Mare
āˆ™ Aeroportul Internațional București – Băneasa „Aurel Vlaicu”
āˆ™ Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
āˆ™ Aeroportul Internațional Cluj
āˆ™ Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța
āˆ™ Aeroportul Internațional Craiova
āˆ™ Aeroportul Internațional Iași
āˆ™ Aeroportul Internațional Oradea
āˆ™ Aeroportul Internațional Satu Mare
āˆ™ Aeroportul Internațional Sibiu
āˆ™ Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mareā€ Suceava
āˆ™ Aeroportul Internațional Transilvania” TĆ¢rgu Mureș
āˆ™ Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”
āˆ™ Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

Pentru alte informatii va rugam sa nu ezitati sa ne sunati la numarul nostru de telefon ā˜Ž (+4) 0742 021 044 sau sa luati legatura cu noi pe pagina noastra CONTACT.
Va multumim!

Call Now Button